FOGLALJON biztonsággal!

EGYÉNI lemondási feltételekkel foglalható minden ajánlatunk.

AKÁR 10 nappal indulás előtt is kötbérmentesen lemondható a szállásfoglalás!


A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel, rendkívüli állapot kihirdetése esetén (határzár, szálloda bezárása, utazási tilalom...) a hatályos kihirdetett célországok jogszabályaiknak megfelelően a befizetett összeget visszatérítjük!


Kérje egyéni ajánlatainkat!

Annaberg bei Mariazell
Kedvelt szállások
további szállások >>>
<<<Vissza
Annaberg bei Mariazell
Annaberg az Ötscherland közepén 800-1400 méter magasságban fekszik.
Síelők és snowboardosok, fiatalok és tapasztaltabbak kedvükre válogathatnak könnyebb és kényelmes lankák, igényes és meredek lejtők, valamint buckás pályák között.
A síterepen 5 húzó felvonó, 1 kétszemélyes és 2 négyszemélyes ülőlift, egy új mozgójárda és egy gyereklift szállítja a síelőket és snowboardosokat. A kisebbik négyüléses, amelyre a felszállást mozgó szőnyeg segíti, egy kellemesen lankás (kék fokozatú) pályára visz fel, így nagyszerű lehetőséget kínál a kezdő síelők, gyerekek lifthez szoktatásához. A pályák hóágyúzottak és mindhárom nehézségi fokozatot kínálják. A jól kiépített pálya- és liftrendszernek köszönhetően alig fordul elő várakozás.

Aki a sífutás örömeinek szeretne hódolni, az a völgyben 9 km könnyű, 5 km közepes és 6 km nehéz sífutópálya között választhat. A gyönyörű környezetben tett lovasszán kirándulás is igazi élmény lehet. A faluban lévő szállodákban van uszoda, szauna, szolárium, tekepálya, fitneszterem, biliárd és jéghoki lehetőség. Az Annabergben megszálló vendégek kedvezményt kapnak a többnapos síbérlet árából. A gyerekek 6 éves korig - érvényes bérlettel rendelkező szülők kíséretében - ingyen síelhetnek
Annaberg bei Mariazell Annaberg bei Mariazell Annaberg bei Mariazell Annaberg bei Mariazell