Karintia
Kedvelt városok
      - Faaker See - Ossiacher See - Villach
      - Nassfeld
      - Turracher Höhe
      - Velden - Wörthi tó
      - Katschberg - Aineck
további városok >>>
Kedvelt szállások
 
      - Birkenhof Apartman
 
      - Ferienhotel Wörthersee
 
      - Gasthof zur Post
 
      - Hüttendorf - Alpenpark Residenz Turrach
 
      - Hotel Fantur
további szállások >>>
<<<Vissza
Karintia
Karintia a napfény, a délies hangulat és a fürdőzés fellegvára is.

Ausztria legdélibb tartományában sokkal többet süt a nap, mint más vidékeken, ennek köszönhetően garantált a délies hangulat. A legmelegebb fürdőtavak, a legszebb alpesi hegycsúcsok és a legvendégszeretőbb házigazdák várják itt a látogatókat.
Minden nap más kulturális, sport- és egyéb kiemelkedő rendezvény közül lehet válogatni. Számtalan kirándulóhely és aktív program gondoskodik a mozgási lehetőségekről. Ezek azok az alapvető feltételek, amelyek elengedhetetlenek egy jól sikerült családi nyaraláshoz.
A hegyek nyugalmával, a kristálytiszta vizű tavak hívogató partszakaszaival és a szabadidős ajánlatok széles választékával tükrözi vissza a Villach-Warmbad / Ossiacher See régió a karintiai tartomány sokszínűségét. A régió központja Villach, Karintia második legnagyobb városa, amelyet a látogatók elsősorban mediterrán hangulata és sokoldalú kulturális, gyógy- és wellness ajánlatai miatt kedvelnek. A régió 9 fürdőtava paradicsomi állapotokat teremt a vízi sportok szerelmeseinek: úszás, vitorlázás, szörfözés, csónakázás, vízisí, búvárkodás és hajókirándulás kínálkozik lehetséges programként. A tavak vízhőmérséklete nyáron eléri a 28 °C-ot is. Az Ossiachi-tó közvetlen közelében, az északi parton található a környék legmagasabb hegycsúcsa, a Gerlitzen Alpe, ahonnan lélegzetelállító pillantást lehet vetni az alatta elterülő tájra.

Karintia Kártya (Kärnten Card)
KARINTIA KÁRTYA – VEGYE MEG MÁR ITTHON!
Kirándulások Karintiában az egész család számára!

A Karintia kártya egy nagyszerű és kifizetődő ötlet azoknak, akik szeretik egyénileg és változatosan összeállítani a szabadidős programjukat. E kártya tulajdonosai képletesen a „kezükben tartják” egész Karintiát, hiszen több mint 100 karintiai látványosságot látogathatnak meg ingyen és korlátlanul: a nyilvános tömegközlekedési eszközöktől kezdve a Wörthi-tavi, Millstättersee-i és Ossiachersee-i hajókirándulásokon át, számos alpesi utat és hegyi felvonót, szabadtéri-és élményfürdőket, barlangokat, szabadidős parkokat stb. Ezen kívül a kártya bizonyos helyeken 15% kedvezményt biztosít a belépők árából.

A kártyákat itthoni postacímére küldjük vagy késői megrendelés esetén foglalt szállodájába a recepción veheti át. Kártyákat nálunk foglalt szállások mellé tudunk biztosítani vagy min. 5 db kártya együttes megrendelése esetén.

Kártya érvényessége: 2011.április 17. - október 26. között, 1 vagy 2 vagy 5 hetes időtartamra.

Ára:
Felnőtteknek: 9.500 Ft/ fő/ 7 napos kártya, 11.600 Ft/ fő/ 14 napos kártya
Gyerekeknek: 0-6 éves korig ingyenes (2004-ben és az utána születettek), 7-15 éves korig (1996-2004) 3.900 Ft/ fő/ 7 napos kártya, 5.000 Ft/ fő/ 14 napos kártya


Karintia Karintia Karintia Karintia Karintia Karintia Karintia