Bad Gastein - Bad Hofgastein
Kedvelt szállások
 
      - HOTEL EURO YOUTH KRONE
további szállások >>>
<<<Vissza
Bad Gastein - Bad Hofgastein
Aktív üdülés Ausztriában, a Gastein-völgy nyári paradicsomában

Kiránduljon a hegyi legelők 350 kilométernyi jelzett turistaútjain, vagy hódítsa meg az Alpok csúcsait a gasteini hegyivezetők kíséretében! A Hohe Tauern Nemzeti Park valóságos kincsesbánya az Osztrák-Alpok szerelmeseinek. Ha a friss hegyi levegő felkorbácsolta étvágyát, kóstolja meg a havasi pásztorlányok saját készítésű finomságait az 55 gasteini pásztorkunyhó egyikében, amelyek júniustól egészen késő őszig nyitva állnak! A családok különösen értékelhetik a gyermekbarát pásztorkunyhókat, amelyek a gasteini hegyi vasutakkal is könnyen elérhetőek, és a Pongi-Club kínálta izgalmas élményeket. A biciklisták választhatják a családostul is könnyen járható kerékpárutakat vagy a merészebbeknek való mountainbike-pályákat, árkon-bokron keresztül. Akinek a golf a szíve csücske, a térség számos golfpályáján dolgozhatja le handicapjét. Talán kipróbálná végre az íjászatot, vagy teniszezne egy jót? Megteheti. De mindenekelőtt: érezze jól magát az év legszebb napjain, nyaraljon a Salzburg környéki Gasteinben!

Bad Gastein és Bad Hofgastein termálfürdői világhírűek, Dorfgastein városa pedig egy kis ékszeres doboz!

Ha a nyár végéhez közeledik, beköszönt az ősz a falvakban, és Ön betekinthet a Gastein-völgyi parasztság mindennapjaiba, hagyományaiba, szokásvilágába. Az évnek ezt a különleges időszakát számos rendezvény kíséri.

A gasteini szállodák és menedékházak családoknak, sportolóknak, üdülőknek és romantikusoknak egyaránt a megfelelő kínálattal készültek. Éljen át feledhetetlen, csodaszép napokat a Gastein-völgy alpesi világába!
Bad Gastein - Bad Hofgastein Bad Gastein - Bad Hofgastein Bad Gastein - Bad Hofgastein Bad Gastein - Bad Hofgastein Bad Gastein - Bad Hofgastein