Kaprun-Zell am See - Grossglockner
Kedvelt szállások
 
      - Gotthardt Apartmanok
 
      - Hotel St. Hubertushof
 
      - Kristall Apartman
 
      - Stadlmühle Panzió
 
      - Trauner Panzió
további szállások >>>
<<<Vissza
Kaprun-Zell am See - Grossglockner
Az Európa Sportrégió részét képező Kaprun – Zell am See az európai turizmus egyik legkedveltebb célpontja. Népszerűségét leginkább annak köszönheti, hogy az év 365 napján tökéletes kikapcsolódási és sportolási lehetőségeket biztosít. Legnagyobb látványossága a Kitzsteinhorn gleccser (3203 m), mely nem csak télen, hanem nyáron is idevonzza a síelés szerelmeseit. Rendkívül érdekes látnivaló a Gleccser Múzeum és a világszerte ismert impozáns duzzasztógát. Az Európa Sportrégió ideális helyszín az aktív pihenésre, kb. 40 különböző sport, pl. hegymászás, ejtőernyőzés, mountainbike, canyoning, rafting, nyári gleccsersízés kipróbálására van lehetőség. A 4 km hosszú és a 1,3 km széles Zeller See pedig strandolásra és különböző vízi sportok kipróbálására invitál. Központi elhelyezkedésének köszönhetően rengeteg egyéb program is beilleszthető a nyaralásba. Számos híres város (pl. Salzburg, Innsbruck, Berchtesgaden) és felejthetetlen természeti látványosság (Liechtensteinklamm vadregényes szurdokvilága, a Glossglockner romantikus hegyvidéke és Európa legmagasabb vízesése, a Krimml) vár felfedezésre.

A Kaprun - Zell am See néven ismert régiót a tóparti, nagyvárosias Zell am See, a hangulatos, alpesi kisváros, Kaprun és a környező kisebb települések (Piesendorf, Bruck, Fusch, Maishofen) alkotják. Zell am See - Kaprun egész évben változatos programlehetőségeket kínál. Télen a főszerepet a síelés játsza, kezdőknek és családoknak Maiskogel, a haladóknak Zell am See-Schmittenhöhe sípályáit ajánljuk. Szinte egész évben síelhetünk a Kaprun feletti, hóbiztos Kitzsteinhorn-gleccser pályáin. Nyáron a Zell am See melletti nagy tó partja megtelik strandolókkal, a vizet pedig kisebb nagyobb hajók lepik el. Kaprunban érdemes megnézni a Sigmund Thun szurdokot és a völgy végében lévő hatalmas duzzasztógátat, a bátrak pedig egy kapruni gleccsertúrán is résztvehetnek. Zell am See - Kaprun régióban egyszerű és elegáns szállások egyaránt foglalhatóak. Legyen üdülés, nyaralás vagy síelés, válogasson a kínálatunkban szereplő szállások (hotel, panzió, apartman) közül Kaprun - Zell am See környékén.

Kaprun-Zell am See - Grossglockner Kaprun-Zell am See - Grossglockner Kaprun-Zell am See - Grossglockner Kaprun-Zell am See - Grossglockner Kaprun-Zell am See - Grossglockner Kaprun-Zell am See - Grossglockner Kaprun-Zell am See - Grossglockner Kaprun-Zell am See - Grossglockner