Hírlevél fel- / leiratkozás  
   
Feliratkozás
   
  Kérjük, szíveskedjen az alábbi nyilatkozatot kitölteni, hogy a továbbiakban tájékoztathassuk a Hovautazzunk.hu aktuális ajánlatairól és szolgáltatásairól, valamint egyéb hasznos információkat küldhessünk az Ön számára!
   
  Keresztnév:
  Vezetéknév:
  E-mail cím:
  Biztonsági kód:
     
  A Hovautazzunk.hu  tevékenysége keretében személyes adataimat, kizárólag a reklámküldemények elkészítése és kiküldése érdekében, a vele együttműködő partnere(i) részére adja át (pl. nyomda, reklámügynökség stb.). Az ily módon átadott adatokkal az átvevő egyébként nem rendelkezhet. Tájékoztatást kaptam arról, hogy a 2008. évi XLVIII. tv. 6. § (6) bekezdése értelmében bármikor jogosult vagyok jelezni, ha a továbbiakban nem kívánok a Hovautazzunk.hu-tól címzett reklámküldeményeket kapni. A lemondáshoz nevem és email címem megadása szükséges azonosításom végett (az adatok megadása a hivatkozott jogszabályhely értelmében kötelező).
   
 
   
   
   
Leiratkozás
   
  Tudomásul veszem, hogy a Hovautazzunk.hu által kibocsátott címzés nélküli reklámújságok, szórólapok nem minősülnek címzett reklámküldeménynek, így azokra esetleges lemondásom nem vonatkozik.
   
  Keresztnév:
  Vezetéknév:
  E-mail cím:
  Biztonsági kód: