Rólunk  
 

Tisztelt leendő Utasunk!

 

Ezúton szeretnénk Önöknek bemutatni a Cartour Kft. új honlapját és az erre külön létrehozott online utazási irodát, a TAVEUNI Kft-t.

www.hovautazzunk.hu
TAVEUNI Kft.

A 2009/ 10-es síszezonban új lehetőség nyílt előttünk és egyik stratégiai partnerünk online foglalási rendszerét tesztelhettük a magyar piacon.
Ezen ajánlatok a téli szezonban még német illetve angol nyelven voltak oldalunkon elérhetőek, de a 2010-es nyári szezontól magyarul is válogathatnak lehetőségeink között.

 

Igyekszünk ezen oldalon a legjobb ajánlatainkat kínálni utasainknak, a piacon létező legkedvezményesebb áron.

Tapasztalataink alapján azokat a lehetőségeket mutatjuk itt Önöknek, melyek törzsutasaink körében a legkedveltebbek voltak az utóbbi 15 évben.

 

Elsősorban Ausztriában, Németországban, Szlovéniában és Belföldön szeretnénk a magyar piacon télen – nyáron a legbővebb ajánlati listával rendelkezni, de nyáron a tengerparti illetve a belföldi desztinációkban is kedvező ajánlatokat kínálunk!

 

Kérjük nézze végig szálláslistáinkat és ha valamelyik lehetőség elnyerte tetszését, keressen meg minket!

Az idő haladtával egyre több szálláshelyet fogunk feltölteni, de ha nem is talál még olyat, ami elkpzeléseinek  és kiszemelt uticéljának teljesen megfelelne, kérdezzen minket, igyekszünk segíteni!


 

A megfelelő ajánlat kiválasztása után a fizetés történhet átutalással illetve irodánkban.
Köszönjük látogatását és jó böngészést kívánunk oldalunkon!

Ha észrevétele lenne, mellyel segíti, építi, kritikával illeti munkánkat, kérjük írja meg!