Tirol
Kedvelt városok
      - Grossglockner KALS - MATREI
      - Ischgl - Kappl
      - Sölden - Ötztal
      - SERFAUS - FISS - LADIS
      - Ski Juwel - Wildschönau Alpbachtal
további városok >>>
Kedvelt szállások
 
      - Gasthof Traube
 
      - Hotel Alpenruh
további szállások >>>
<<<Vissza
Tirol
Tirol más! Sehol máshol nincsen ilyen gyönyörű táj, szelíd rétek, barátságatalan szirtek, kristálytiszta hegyi patakok és ilyen barátságos, vendégszerető emberek. Ezek a kellékei egy mindenki számára megfelelő nyaralásnak. Tirol egy tartomány a hegyek között, Európa szívében. Csodás hegycsúcsai, a festői völgyek, a fennséges sziklák és szelíd rétek, szikrázó hegyi tavai és a csodálatos gleccserek a világ minden tájáról ide vonzzák az embereket. Tirol lenyűgöző hegyi világa különféle sport és kaland lehetőségeket kínál, de megfelelő környezetet biztosít egy csendes, spirituális elmélkedés számára télen és nyáron egyaránt.

A határtalan szépségű tiroli tartományban a hegyek dominálnak. A természet csodálatos, a levegő kristálytiszta, a tiroli vendégszeretet páratlan.
Több mint 600 csúcs és kereken 3000 kilométer alpesi hegyi út kígyózik keresztül a tiroli hegyek világán. Itt az aktív üdülés szerelmesei a természetben történő sportolás határtalan szabadságát élvezhetik. Sok olyan vendéget is vonz Tirol, akik a csodás tájban a hagyományokat és történelmet, vagy a szokatlan eseményeket szeretik. A helyi rendezvénysorozatok ma már nemzetközi vonzerővel bírnak. Mindegy, hogy milyen rendezvényen vesznek részt, a hegyek, mit állandó kísérők, mély benyomásról és természetes díszletről gondoskodnak Tirol kulturális megjelenéséhez.
Tirol Tirol Tirol Tirol Tirol Tirol Tirol