Alsó Ausztria
Kedvelt városok
      - Hochkar - Göstling
      - Lackenhof
      - Annaberg bei Mariazell
      - Semmering
      - Mönichkirchen
további városok >>>
Kedvelt szállások
további szállások >>>
<<<Vissza
Alsó Ausztria
Alsó-Ausztria, a Bécs körül elterülő tartomány, Ausztria legnagyobb és egyben legváltozatosabb szövetségi tartománya. Mindegy melyik évszakban látogat ide, mindig tartogat valami érdekeset az Ön számára.

A várakkal és romokkal díszített Wachau-i völgytől kezdve, a Duna őserdőhöz hasonlító folyásterületén, az Ötscher meredek szurdokain, a Waldviertel lápjain, a Weinviertel szőlőskertjein át, vidám napraforgómezőkön, alpesi legelőkön, 2000 méternél magasabb hegycsúcsokon, vad hegyi patakokon és kis erdei tavakon keresztül a romantikus kastélyokig, várakig valamint apátságokig, kolostorokig mindent megtalál az ide látogató, és egyszerűen lenyűgözi a vidék sokszínűsége.

Niederösterreich tartományban az is a legjobb helyen jár, aki aktív pihenésre vágyik. A széles skálájú szabadidő kínálatból – túra, kerékpáros, golf, vízi sport, téli sport programokból – mindenki kedvére válogathat. A tartomány 13 500 km jelzett túraútja valamint 4400 km kerékpárútvonala önmagáért beszél.

Akit nem csak a természet varázsa, hanem inkább a kultúra szépsége vonz, tárt kapukkal várják Alsó-Ausztria több száz éves apátságai, kolostorai, várai, kastélyai valamint érdekes múzeumai és kiállításai.
Alsó Ausztria Alsó Ausztria Alsó Ausztria Alsó Ausztria Alsó Ausztria Alsó Ausztria Alsó Ausztria Alsó Ausztria Alsó Ausztria