FOGLALJON biztonsággal!

EGYÉNI lemondási feltételekkel foglalható minden ajánlatunk.

AKÁR 10 nappal indulás előtt is kötbérmentesen lemondható a szállásfoglalás!


A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel, rendkívüli állapot kihirdetése esetén (határzár, szálloda bezárása, utazási tilalom...) a hatályos kihirdetett célországok jogszabályaiknak megfelelően a befizetett összeget visszatérítjük!


Kérje egyéni ajánlatainkat!

Krimml - Zillertal Arena
Kedvelt szállások
 
      - Rosengartl apartman
további szállások >>>
<<<Vissza
Krimml - Zillertal Arena
Krimml egy barátságos hegyifalu a Hohe Tauern Nemzeti Park közepén, amelynek fő célkitűzése az alpesi táj eredeti szépségének megőrzése. Az érintetlen természet és az emberkéz által formált világ harmonikus egységet alkot.
A 380 m magas Krimmli vízesés a legmagasabb vízesés Európában, látványa magávalragadó. A vízesés mellett 4 kilométeres gyalogúton lehet végigmenni és közelről megszemlélni a jelenséget. A Krimmli-vízesés bejáratánál, a Hohe Tauern Nemzeti Park egy csodálatos természeti képződményénél található Pinzgau varázslatos tematikus parkja, a „Krimml Vízi Csodavilág”. A környék számos kulturális rendezvénye és nyári programja minden korosztály számára kikapcsolódást nyújt.
Krimml - Zillertal Arena Krimml - Zillertal Arena Krimml - Zillertal Arena Krimml - Zillertal Arena Krimml - Zillertal Arena