FOGLALJON biztonsággal!

EGYÉNI lemondási feltételekkel foglalható minden ajánlatunk.

AKÁR 10 nappal indulás előtt is kötbérmentesen lemondható a szállásfoglalás!


A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel, rendkívüli állapot kihirdetése esetén (határzár, szálloda bezárása, utazási tilalom...) a hatályos kihirdetett célországok jogszabályaiknak megfelelően a befizetett összeget visszatérítjük!


Kérje egyéni ajánlatainkat!

Kaprun-Zell am See - Europasportregion
Kedvelt szállások
 
      - Aparthotel Waidmannsheil
 
      - Feriendorf Ponyhof
 
      - Gotthardt Apartmanok
 
      - Oberschneider Panzió
 
      - Stadlmühle Panzió
további szállások >>>
<<<Vissza
Kaprun-Zell am See - Europasportregion
Az Európa Sportrégió részét képező Kaprun – Zell am See az európai turizmus egyik legkedveltebb célpontja. Népszerűségét leginkább annak köszönheti, hogy az év 365 napján tökéletes kikapcsolódási és sportolási lehetőségeket biztosít. Legnagyobb látványossága a Kitzsteinhorn gleccser (3203 m), mely nem csak télen, hanem nyáron is idevonzza a síelés szerelmeseit. Rendkívül érdekes látnivaló a Gleccser Múzeum és a világszerte ismert impozáns duzzasztógát. Az Európa Sportrégió ideális helyszín az aktív pihenésre, kb. 40 különböző sport, pl. hegymászás, ejtőernyőzés, mountainbike, canyoning, rafting, nyári gleccsersízés kipróbálására van lehetőség. A 4 km hosszú és a 1,3 km széles Zeller See pedig strandolásra és különböző vízi sportok kipróbálására invitál. Központi elhelyezkedésének köszönhetően rengeteg egyéb program is beilleszthető a nyaralásba. Számos híres város (pl. Salzburg, Innsbruck, Berchtesgaden) és felejthetetlen természeti látványosság (Liechtensteinklamm vadregényes szurdokvilága, a Glossglockner romantikus hegyvidéke és Európa legmagasabb vízesése, a Krimml) vár felfedezésre.
Kaprun-Zell am See - Europasportregion Kaprun-Zell am See - Europasportregion Kaprun-Zell am See - Europasportregion Kaprun-Zell am See - Europasportregion Kaprun-Zell am See - Europasportregion Kaprun-Zell am See - Europasportregion Kaprun-Zell am See - Europasportregion Kaprun-Zell am See - Europasportregion