FOGLALJON biztonsággal!

EGYÉNI lemondási feltételekkel foglalható minden ajánlatunk.

AKÁR 10 nappal indulás előtt is kötbérmentesen lemondható a szállásfoglalás!


A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel, rendkívüli állapot kihirdetése esetén (határzár, szálloda bezárása, utazási tilalom...) a hatályos kihirdetett célországok jogszabályaiknak megfelelően a befizetett összeget visszatérítjük!


Kérje egyéni ajánlatainkat!

Bad Waltersdorf
Kedvelt szállások
további szállások >>>
<<<Vissza
Bad Waltersdorf
A magyar határhoz közeli Stájer Termálvidék két települése - Sebersdorf és Bad Waltersdorf- egyedülálló élményekkel várja az egészségtudatos vendégeket. A régióban megtalálható minden, ami jót tesz a testnek és a léleknek: gyógyforrások, elbűvölő természet, történelmi emlékek, várak és kastélyok, kulináris élmények és vendégszerető emberek gondoskodnak a feledhetetlen üdülésről.
A 25 ezer m2 területű wellness-létesítményt két, 1200 m mélységű kútból feltörő 62 C-os termálvíz látja el. A nátrium-hidrogénkarbonátos, kloridos termálvíz egyedülálló, gyógyító hatását 28 – 36 C-os hőmérsékleten fejti ki a medencékben. 7 termálmedence, egyedülálló víz alatti kerékpárok és víz alatti zene, exkluzív szaunafalu 12 szaunával, hidegvizes medencék, kneipp-állomások, pihenőteraszok, napzuhany, szoláriumok, lábápolás ösvény, ying és yang ösvény, gerincoszlop-park, wellness-programok, korszerű Feng Shui szépségszalon és terápiás-csomagok kényeztetik a vendégeket. Engedje Ön is, hogy teste és lelke összhangba kerüljön a wellness-világ nyugalmában!
Bad Waltersdorf Bad Waltersdorf Bad Waltersdorf Bad Waltersdorf Bad Waltersdorf