FOGLALJON biztonsággal!

EGYÉNI lemondási feltételekkel foglalható minden ajánlatunk.

AKÁR 10 nappal indulás előtt is kötbérmentesen lemondható a szállásfoglalás!


A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel, rendkívüli állapot kihirdetése esetén (határzár, szálloda bezárása, utazási tilalom...) a hatályos kihirdetett célországok jogszabályaiknak megfelelően a befizetett összeget visszatérítjük!


Kérje egyéni ajánlatainkat!

Dachstein (Pruggern-Schladming-Ramsau)
Kedvelt szállások
 
      - Alpenchalets Reiteralm
 
      - Hotel Post
további szállások >>>
<<<Vissza
Dachstein (Pruggern-Schladming-Ramsau)
A Dachstein-Tauern régió Ausztria szívében helyezkedik el, az Alpok öt legkedveltebb célállomásainak egyike. Az Enns folyóra „felfűzve”, mint egy nyakék kövei sorakoznak az üdülőhelyek, melyeket a Dachstein-masszívum és a Schladminger-Tauern hegykolosszusai kísérnek. Schladming, csak úgy, mint Ramsau üzletekkel, uszodával, lovasiskolával, teniszpályával várja a nyáron idelátogatókat. A környék képeskönyvbe illő hegyvonulatai és a Dachstein lenyűgöző mészkőhegyei között mindent megtalálhatnak az üdülővendégek, amit egy nyári üdülés csak kínálhat: jelzett túraútvonalak, mountainbike utak, fürdőtavak, változatos szabadidős programok.

A stájerországi Schladming - Dachstein Tauern sírégióhoz tartozó Dachstein Gleccser a hazánkhoz legközelebb eső gleccsersíterep. A térség központjától, Schladmingtól pár km-re található Ramsau am Dachstein nevű település, ahonnan egy nagykabinos lifttel juthatunk fel az örök hó birodalmába. A nyári időszakban csak a gleccser felső pályái alkalmasak sízésre, a snowpark ilyenkor is nyitva tart. A hely látványossága az a jégpalota, amelyet a gleccser jegében vájtak ki, közel egy éves munka eredményeképpen. A globális felmelegedés folyamataként sajnos a gleccser mérete és vastagsága évről-évre csökken.

Szolgáltatások:

18 km sífutópálya
"Atomic Superpark"
15 Osztrák Nemzeti Sítúra kiindulópont
"Edelgries" freeride lesiklópálya
Dachstein panorámaétterem
"Dachstein Sky Walk" üvegpadlójú kilátó
Dachstein Jégpalota

SCHLADMING-DACHSTEIN-TAUERN
PLANAI (745-1.894 m)
Összes besíelhető pálya: 32 km
2 km fekete, 25 km piros,5 km kék
2 kabin,7 ülő, 6 húzó

HOCHWURZEN (745-1.894 Mm)
Összes besíelhető pálya:17,5 km
12 km piros,5,5 km kék
3 kabin,4 ülő, 3 húzó

HAUSER KAIBLING (728-2.015 m)
Összes besíelhető pálya: 37 km
5 km fekete, 14 km piros, 18 km kék
1 hegyi vasút, 1 kabin, 5 ülő, 4 húzó

REITERALM (800-1.860 m)
Összes besíelhető pálya: 27 km
2 km fekete, 21 km piros,4 km kék
1 kabin, 3 ülő, 9 húzó

A Schladming-Dachstein régió Ausztria közepén helyezkedik el. A „Schladmingi 4 hegy síhinta” a négy legnagyobb stájer hegyet köti össze. A környék falvain át rendszeres buszjárat biztosított, mely a sportrégió egész területén ingyenes.
Különlegessége:
Planai: vasárnap kivételével minden nap 19.30-22 ig éjszakai sízés., ejtőernyőzés, jégkorong, lovasszán, fáklyás vándorlások, snowboardpark, gyerekpálya. Új lift.
Hochwurzen: vasárnap kivételével minden nap 19.30-22 ig éjszakai sízés, jégteke, lovasszán, snowboard

Ajánlott útvonal: Rábafüzes-Graz-Liezen-Ennstal-Schladming, vagy
Sopron-Wiener Neustadt-Semmering-Bruck a.d. Mur-Leoben-Liezen-Schladming (kb. 270 km)
Aprés ski: disco, uszoda, hütték, jégteke, lovasszán
Dachstein (Pruggern-Schladming-Ramsau) Dachstein (Pruggern-Schladming-Ramsau) Dachstein (Pruggern-Schladming-Ramsau) Dachstein (Pruggern-Schladming-Ramsau) Dachstein (Pruggern-Schladming-Ramsau) Dachstein (Pruggern-Schladming-Ramsau) Dachstein (Pruggern-Schladming-Ramsau) Dachstein (Pruggern-Schladming-Ramsau) Dachstein (Pruggern-Schladming-Ramsau)