FOGLALJON biztonsággal!

EGYÉNI lemondási feltételekkel foglalható minden ajánlatunk.

AKÁR 10 nappal indulás előtt is kötbérmentesen lemondható a szállásfoglalás!


A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel, rendkívüli állapot kihirdetése esetén (határzár, szálloda bezárása, utazási tilalom...) a hatályos kihirdetett célországok jogszabályaiknak megfelelően a befizetett összeget visszatérítjük!


Kérje egyéni ajánlatainkat!

Dachstein West
Kedvelt szállások
 
      - Ferienhausanlage Alpendorf
további szállások >>>
<<<Vissza
Dachstein West
DACHSTEIN-WEST (608-2.110 m)

Összes besíelhető pálya: 140 km
15 km fekete, 113 km piros, 12 km kék
8 kabin, 12 ülő, 25 húzó

Aki élményt, sportot és változatosságot keres, annak a Dachstein-West sírégió a helyes választás. A téli világban Abtenau, Postalm, Lungötz, St. Martin, Bad Ischl, Obertraun-Krippenstein pályái a kezdőtől a rutinos sízőkig mindenkinek tiszta élményt nyújt.
Különlegessége: jégkorcsolyapálya, jégkorongpálya, téli túraútvonalak, 5 km. szánkópálya, snowboard park, ejtőernyőzés, sífutópálya 55 km sífutópálya, kivilágított szánkópálya, hóágyúk, gyerekpályák
A Dachstein-West sírégió Salzburg tartomány és Felső-Ausztria határán található, ide tartoznak Annaberg, Zwieselalm, Russbach és Gosau sípályái. A régió közös bérlete 1,5 napostól váltható, mely érvényes 6 továbbii síterepre is: Krippenstein, Feuerkogel- Ebensee, St. Martin, Katrin - Bad Ischl, Lungötz és Abtenau sípályáira, így összesen 130 kilométernyi pályán adott a lehetőség a csúszásra. Az egyedi vonzerővel bíró, különleges atmoszférájú Dachstein West, az Alpok téli üdülőszigete, az igazi családbarát télisport-centrum. A gyermekes családok körében Nyugat-Dachstein kedvelt síterületének számít.
Az utóbbi évtizedben 16 millió eurós beruházás révén valósult meg a hat személyes Hornspitz-Express és a nyolcszemélyes Panorama-Jet Zwieselalm liftek megépítése. Minden síző talál itt tudásszintjének megfelelő sípályát. Az ingyenes síbuszokkal az összes sípálya kényelmesen elérhető.

Ajánlott útvonal: Hegyeshalom-Linz-Bad Ischl-Obertraun (kb. 400 km)
Aprés ski: jégteke, téli túrázás, lovasszán, szauna, fitness, tenisz

Kiváltás: Gosau, Russbach. Annaberg
Érvényesség: St. Martin, Lungötz, Postalm, Ebensee, Gosau, Rußbach, Annaberg, Abtenau, Freeride-Arena-Krippenstein-Obertraun, Bad Ischl-Katrinbahn.
Dachstein West Dachstein West Dachstein West Dachstein West Dachstein West Dachstein West