FOGLALJON biztonsággal!

EGYÉNI lemondási feltételekkel foglalható minden ajánlatunk.

AKÁR 10 nappal indulás előtt is kötbérmentesen lemondható a szállásfoglalás!


A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel, rendkívüli állapot kihirdetése esetén (határzár, szálloda bezárása, utazási tilalom...) a hatályos kihirdetett célországok jogszabályaiknak megfelelően a befizetett összeget visszatérítjük!


Kérje egyéni ajánlatainkat!

Flachau - Wagrain - Filzmoos - SkiWelt
Kedvelt szállások
 
      - Alpin Apartmanok
 
      - Gasthof Bacher
 
      - Happy apartmanok
további szállások >>>
<<<Vissza
Flachau - Wagrain - Filzmoos - SkiWelt
A SKIWELT régióban az Alpok gyönyörű hegyi tájai csábítanak téli üdülésre és aktív kikapcsolódásra.
Sípálya: 860 km egyetlen síbérlettel

A Ski amadé régió mindenki számára ideális választás, legyen szó profi vagy kezdő síelőről, családokról, a carvingozás vagy a snowboardozás megszállottairól.
Itt mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb sípályát:
145 könnyű sípálya (280 km),
181 közepesen nehéz sípálya (483 km)
30 nehéz sípálya (97 km)
Összesen 270 felvonó szállítja a téli sportolókat a hegycsúcsokra, akár 2700 méteres magasságba. A sípályák mellett 200 alpesi kunyhó és étterem csábít regionális ínyencfalatokkal egy kis pihenőre.

Aki téli üdülését szeretné egy hóbiztos üdülőhelyen tölteni, az itt a legjobb helyen jár. A természet és technika segítségével 170 szorgalmas alkalmazott és 120 sípályát karbantartó gép gondoskodik a tökéletes minőségű sípályákról. A Ski amadé területén a sípályák 80%-a (ez pontosan 690 kilométernyi sípálya) hóágyúzható. Mindezt 4000 ultramodern hóágyú teszi lehetővé.

Az egyik legfontosabb kapcsolódási lehetőség: Flachau

88 km sípálya
21 km kék, 45 km piros, 22 km fekete
3 kabinos, 11 ülős, 15 húzós lift

Hermann Maier szülőotthona a rendkívül modern sícentrum. Flachau az elmúlt években folyamatosan fejlődött, új felvonókat építettek, modernizálták s kiterjesztették a hóágyúrendszert; többek között ezen projekteknek is köszönhetően 2000-ben Európa második legjobb sícentrumává választották. Szinten ebben az évben vittek véghez egy világújdonságot, ugyanis itt szereltek elsőként a nyolc személyes kabinosba hangszóró berendezéseket. A SpaceJet 2 és SpaceJet 3 felvonókkal fel lehet jutni a Wagrainból érkező Flying Mozart lift hegyállomásához, így a két terep tökéletesen összesíelhető. A "Snow Space Flachau" tervvel a helybeliek egy új csúcsmárkát hoztak létre a téli turizmus világában. Futurisztikus völgy s hegyállomások, sci-fi filmekből ismert neveken futó felvonók.

A kabinos mellett akár esténként is szelhetjük a lejtőket a 1,5 km hosszú pályán. A családoknak is kitűnő hely Flachau, míg a szülők önfeledten csúsznak a lejtőkön, addig a gyerekre a síovódában vigyáznak, s oktatják őket. Akinek pedig egy jól sikerült nap után van ereje, neki vághat az éjszakának, ami itt igencsak pezsgő.
Flachau - Wagrain - Filzmoos - SkiWelt Flachau - Wagrain - Filzmoos - SkiWelt Flachau - Wagrain - Filzmoos - SkiWelt Flachau - Wagrain - Filzmoos - SkiWelt Flachau - Wagrain - Filzmoos - SkiWelt Flachau - Wagrain - Filzmoos - SkiWelt Flachau - Wagrain - Filzmoos - SkiWelt