FOGLALJON biztonsággal!

EGYÉNI lemondási feltételekkel foglalható minden ajánlatunk.

AKÁR 10 nappal indulás előtt is kötbérmentesen lemondható a szállásfoglalás!


A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel, rendkívüli állapot kihirdetése esetén (határzár, szálloda bezárása, utazási tilalom...) a hatályos kihirdetett célországok jogszabályaiknak megfelelően a befizetett összeget visszatérítjük!


Kérje egyéni ajánlatainkat!

Salzburgerland
Kedvelt városok
      - Dachstein West
      - Flachau - Wagrain - Filzmoos - SkiWelt
      - Obertauern
      - Hochkönig (Dienten, Maria Alm)
      - Rauris - Hohe Tauern
további városok >>>
Kedvelt szállások
 
      - Alpin Apartmanok
 
      - Aparthotel Waidmannsheil
 
      - CARPE SOLEM Mariapfarr
 
      - Feriendorf Ponyhof
 
      - Ferienhausanlage Alpendorf
további szállások >>>
<<<Vissza
Salzburgerland
SALZBURGERLAND KÁRTYA
Több mint 190 látnivaló egyetlen kártyával: páratlanul gazdag élménykínálat alacsony áron!
Előnyei:
- 6 vagy 12 napos kártya:
A kártya igazodik a nyaralás hosszúságához: 6 vagy 12 napos változatban kapható
- „beépített” 24 órás SALZBURG KÁRTYA:
24 órán át Öné Salzburg valamennyi nevezetessége (a tartományi kártyával 24 órán át ingyenesek Salzburg legfőbb látnivalói: pl. Mozart szülőháza, Hohensalzburg erődítmény, Hellbrunn kastély, hajókázás a Salzach folyón, stb.)
- garantált látnivalók:
A kártyával ingyenesen tekintheti meg Salzburg tartomány több mint 190 nevezetességét és látványosságát! Ideális megoldás családoknak, csoportoknak, fiataloknak egyaránt!
- a kártya érvényes:
Múzeumokban és kiállításokon, várakban és kastélyokban, strandokra és élményfürdőkre, hegyi felvonókra, panorámautakra, hajókirándulásokra és egyéb közlekedési eszközökre, barlangokba és látványbányákba, természeti látnivalóknál, vadas- és élményparkokban, különböző sportprogramokra.
A kártya ára:
Felnőtteknek: 12.900 Ft/fő/6 napos kártya, 15.600 Ft/fő/12 napos kártya
Gyerekeknek: 6 éves kor alatt ingyenes, 6-15 éves korig 6.500 Ft/fő/6 napos kártya, 7.800 Ft/fő/12 napos kártya

Valóságos kis paradicsom”, mondta Carl Zuckmayer író választott hazájáról, Salzburg tartományról. A vidék ismerői igazat kell, hogy adjanak neki. Megdöbbentő szépségű tájak, hegyek és tavak, hangulatos falvak és virágzó városok váltogatják egymást. A hegyek örök idők óta meghatározóan hatnak a salzburgi vidék életére.

A téli Salzburg tartomány várakozást felülmúló lehetőségeket nyújt lélegzetelállító természeti kulisszák között. 1700 kilométernyi sípályája és 2200 kilométer sífutópályája a téli sportok kedvelőinek valóságos eldorádójává teszi Salzburg tartományt. Kis paradicsom ez, nagy hagyományokkal és nagyfokú innovációs készséggel: legkorszerűbb felvonó-berendezései, elsőrangúan előkészített sípályái, fun-parkjai, kivilágítható pályái és felülmúlhatatlanul magas színvonalú szolgáltatásai egyre több látogatóját teszik lelkes hívévé.

A családok minden tagjának változatos szórakozást kínál az összesen 2220 kilométernyi völgybeli és magaslati sífutópálya, köztük a legkülönbözőbb nehézségi fokozatú hagyományos és skating nyomvonalú pályák, Zajlik az élet a sífutópályákon kívül is: lehet hócipőtúrázni, lovas szánon járni a vidéket, korcsolyázni vagy a legújabb trendi sportágakkal, snowtubinggal, snowkitinggal, snowbikinggal próbálkozni.

Évről évre mintegy 160,000 téli vendég tanul meg síelni vagy technikáját tökéletesíteni Salzburg tartományban. A kereken 110 síiskola elsőrangúan képzett sí- és snowboard-oktatóinak átgondolt módszerei világhírűek és garantáltan megfelelnek a hozzájuk fűzött reményeknek, elvárásoknak. Akár carving, snowboard vagy telemark: mindössze 3 napon belül Ön is „világot jelentő deszkáknak” érzi majd őket.

A szülők jól tudják: ha a gyerekek jól mulatnak, garantált a béke és a nyugalom. Éppen ezért működik Salzburg tartomány számos téli üdülőhelyén a legkisebbeket váró síóvoda. Ezekben minden a játék és a vidámság körül forog. A kicsik olyan jól érzik magukat a kedves gondozónőkkel és a többi gyerekekkel, hogy nemegyszer sírva búcsúznak tőlük az üdülés végén.

Számtalan síkunyhó és hegyi étterem kínál házias készítésű salzburgi ételeket és uzsonnára való finom falatokat. Meg fogja látni, serpenyőből még jobban ízlik a speciális sajtos nokedli, a híres Kasnock’n. Az üdülés különleges pillanataira a legelőkelőbb ínyenc éttermek ígérnek felsőfokú kulináris élvezeteket. Régóta jól bevált receptünk: a salzburgi régióból származó hozzávalók, legkitűnőbb minőség, csipetnyi kreativitás és nagy adag szeretet a tökéletes eredmény titka.

Forrás: Salzburg Tartomány Idegenforgalmi Hivatala

Tavasszal, nyáron és kora-ősszel Salzburg specialitásának számítanak s többnapos trekkingtúrák és a témaútvonalak. Több mint 7000 kilométernyi túraút hálózza be a tartományt, a kerékpárral és mountainbike-kal bejárható salzburgi utak hálózata pedig 4500 kilométert számlál. Az olyan világhírű látnivalók, mint a krimmli vízesés, a Grossglockner alpesi út, a hohenwerfeni vár, a halleini sóbánya és maga Salzburg városa is sok látogatót vonz.

A kisebb kincsek, a honismereti múzeumok, a várak, a szurdokok és barlangok gondoskodnak róla, hogy a nyaralás programja változatos legyen. A Salzburg körüli fürdőtavak paradicsomi állapotokat teremtenek a vízi sportok szerelmeseinek.

A rendkívüli táj tökéletes díszlete az egyedi vigaszságoknak és fesztiváloknak. A valódi néphagyományokat, a paraszti életmódot és konyhaművészetet megismerni vágyók az „Ősz a gazdáknál” színes rendezvényt keresik fel évről évre. A kultúra fellegvárában, Salzburgban barokk épületek és terek, Ünnepi Játékok, Mozart dallamok kísérik a látogatót.

A hegyek örök idők óta meghatározóan hatnak a salzburgi vidék életére. Salzburg specialitásának számítanak a többnapos trekkingtúrák és a témaútvonalak. Több mint 7000 kilométernyi túraút hálózza be a tartományt, a kerékpárral és mountainbike-kal bejárható salzburgi utak hálózata pedig 4500 kilométert számlál. Az olyan világhírű látnivalók, mint a Krimml vízesés, a Grossglockner alpesi út, a hohenwerfeni vár, a halleini sóbánya és maga Salzburg városa is sok látogatót vonz. A kisebb kincsek, a honismereti múzeumok, a várak, a szurdokok és barlangok gondoskodnak róla, hogy a nyaralás programja változatos legyen. A valódi néphagyományokat, a paraszti életmódot és konyhaművészetet megismerni vágyók az „Ősz a gazdáknál” színes rendezvényt keresik fel évről évre.
Salzburgerland Salzburgerland Salzburgerland Salzburgerland Salzburgerland Salzburgerland Salzburgerland Salzburgerland Salzburgerland Salzburgerland Salzburgerland Salzburgerland